Op komst: lezingen en discussie in Amsterdam, Zwolle, Hoensbroek, Groningen.


Op 14 september is boekpresentatie van What’s the Use? in het Veemtheater, Amsterdam, 20 uur. Forumgesprek met o.a. de nieuwe directeur van de Appel, Niels Van Tomme, theatermaker Lotte van den Berg, Steven Tentije en Maarten Doorman.

Op 3 oktober een lezing over kunst en engagement door Maarten Doorman bij de presentatie van het boek

Reflecties, 25 kunstwerken en 24 filosofen. Het begint om 16.00 uur bij ArtEZ aan de Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle.

Op 7 oktober een beschouwing over kunst, literatuur en engagement op een avond van De Gids in The Merchant House Amsterdam (20h).

Op 12 oktober deelname aan Tegenlicht Meet Up (VPRO) in Pakhuis De Zwijger (Amsterdam) met een avond over ‘Cultuurbarbaren’ om 20 uur.

Op 14 oktober, 15.30 uur, houdt Maarten Doorman een lezing over Rousseau en het onderwijs bij het afscheid van Ron Bonekamp, lid College van Bestuur bij Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) in Hoensbroek.

Op donderdag 27 oktober in Felix Meritis een avond over vrije tijd en wat er allemaal niet moet als je niet werkt (Vrijetijdsdruk) met o.a. Roos van Rijswijk en Brgeje Hofstede.

Op 30 oktober in het Festival Sounds of Music in Groningen een lezing over Engagement en Muziek van Nu in Grand Theatre, 15.30 uur.